maanantai 13. heinäkuuta 2020

Muutama suora sana

Älä kontaktoi, seuraa, tykkää, kommentoi, jaa, lahjoita rahaa, äänestä vaaleissa tai muutoinkaan edistä Junes Lokan ja Sebastian Tynkkysen toimintaa mitenkään. Jos olit tehnyt näin aiemmin; lakkaa, poista ja älä jatka. Jos taas et ollut tehnyt; kaikki on oikein hyvin sekä kohdallaan.

Viime viikon loppupuolella molemmat tulivat, joko tahallaan tai tahattomasti toinen toistaan yllyttäen; tehneeksi halveksuttavuudessaan täysin omaa luokkaansa olevan teon. Jos et tiedä mikä tuo teko oli, älä sitä ainakaan nyt minulta kysy; ja parempi olisi ettet kävisi nimeltämainittujen somesuoltoakaan perkaamaan nähdäksesi itse.

Ihan sama, että oliko heillä joskus ollut jotain asiallista tai oikeaakin sanottavaa; no, sinun mielestäsi ainakin. Tuonsortin trollioikeiston ja alt-realityn fränkkäreiden sisällöntuottaja-nettikiusaajien rellestys loppuu vasta kun niiltä menee a) yleisö b) rahat c) kannatus vaaleissa. Näin on käynyt heidän kansainvälisille esikuvilleenkin.

On luku sinänsä, että he ovat noissakaan asemissa kuin nyt sattuvat olemaan; tästä ei kuitenkaan ole johdettavissa periaatetta, että näin tulisi olla. Tämä tosiseikka on silkka ihmisluonnon alhaisten piirteiden ilmaus, johon yhdistyy kummallinen tyhjänhöhöttely; ettei jokin ole muka mitään, sikäli kuin se jokin tehdään tai sanotaan tietoverkoitse.

Moniko heitä muka kannattava tekee siis näin vailla sen suurempaa ymmärrystä, että mitä helkkaria tuli juuri tehdyksi?

Mitään oikeuttamis-, anteeksianto- tai vastuuvapausperustetta ei ole johdettavissa siitä että muutkin tässä maassa tekevät samaa kuin he. Tämän viikon päättyessä moisen venkoilun on aika loppua. Jos sangen erheellisesti katsoisit, että nimeltämainitut ovat jollain kummallisella tavalla puolellasi; mikähän puoli sekin sitten olisi?

He ovat vain omalla puolellaan ja sillä puolella olevien määrä sekä laatu tulee vaihtelemaan niin usein kuin jyrkästikin; sikäli kuin moinen ihmistuntemuksellinen huomio nyt tulee jollekulle yllätyksenä. Heistä saatu huvituskin on erittäin väliaikainen; kummankaan väitetystä aatteessa ei liioin ole toimivan valtion pitämisen edellytyksiä.

Sikäli, jos kummallekaan merkittävää valtiollista valtaa siunaantuisi, vahingossakaan; se sekoboltsipaikka maaksi ei olisi itsenäinen eikä ainakaan toimintakykyinen kovin kauaa.

Älä kontaktoi, seuraa, tykkää, kommentoi, jaa, lahjoita rahaa, äänestä vaaleissa tai muutoinkaan edistä Junes Lokan ja Sebastian Tynkkysen toimintaa mitenkään. Jos olit tehnyt näin aiemmin; lakkaa, poista ja älä jatka. Mitääntekemättömyydessäkin on siis nyt hyvän loppuelämän alku; kunhan et vain  ole tehnyt mitään edellälueteltua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


OHJEET

Jos sinulla ei ole mitään sanottavaa, älä sano sitä täällä.

Pysy asiassa.

Ole asiallinen.

Älä chattaile.

Ohjeiden vastaisia kommentteja ei julkaista.

Toistuva ohjeiden vastainen kommentointi johtaa toiminnon sulkemiseen.