lauantai 2. lokakuuta 2021

Mutta ei tämä mikään paljastusblogikaan kyllä ole

(Lähde: kuvakaappaus LinkedIn)

Minulla oli vuosia sitten 
otsikkoina se latinismi ja yleinen entrepenöörisyyshokema, jotka ovat nyt tarttuneet muutamien ikävissään hakukonettelijoiden ruutuihin. Heitä tai tarkoitusperiään en tunne enkä välitäkään tuntea; sanon nyt vain ihan suoraan ettei tämä silti mikään paljastusblogi ole.

Voivoi. Mahtaa sitä ihminen olla melkoinen ongelmakimppu, jos pitää piiloutua anonyymin proxynVPN:n ja Duck Duck Go:n taakse. Tulipa vain selväksi, jotten ihan vähässäkummassa laita tänne mitään yhteydenpitolomaketta, kosken todellakaan ala joksikin sakean sektorin avososiaali- tai mielenterveyspalvelun korvikkeeksi.

Auktoriteettikammoiset, yhteiskuntakaunaiset sekä suoraan kohdattaessa niille jalansijoilleen sulavat tai hyytyvät tekniikkaintoiset luulolibertaarit saattavat hetkittäin vaikuttaa suorastaan normaaliväestöön kuuluvilta, mutta yhteydenpelkonsa on erehdyksensä. Sen saat mitä teet tai maksat; ellet tee etkä maksa, et saa mitään.

(Kuvakaappaus: LinkedIn)

Paljastusten tulisi ilmeisesti olla mokoman klienteelin elämäntragediaa ja fantasiastoa vastaavat asiat yksityisestä turvallisuusalasta, mutta jos ihan suoraan sanon; sellaisia tuskin onkaan ja jos olisi niin affekti ei vastaa kokemusta kuin korkeintaan nimellisesti. Avainlause on, että jotakuta pitää saada syyttää.

Niinno; voisihan asialla olla myös joku journalismin Action Man tai itse Suuri Gonzo pyrkynään avointen lähteiden tiedonhaku vahvistaakseen se minkä hän jo on vanhastaan tietävinään. Haehae, sillä niin aikasi parhaiten kuluu; enemmin en mokomaa ilmeisen alhaisten päämäärien operaatiota jaksane kommentoida.

Nuo kuvat? No, ne minä kaappasin tällä viikolla somestani, koska kummastelin mitä ihmettä mokomat ammattilaiset ovat mielestään olleet vailla. Ei minulla ole ollut heille tai kuvitelluille työnantajilleen sekä yhteisöilleenkään mitään tarjottavaa enää vuosiin. Päinvastoin. Ja nämä kyttäävät ilmaisen vonkaajat ovat sitten ne normaalit, mielestään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


OHJEET

Jos sinulla ei ole mitään sanottavaa, älä sano sitä täällä.

Pysy asiassa.

Ole asiallinen.

Älä chattaile.

Ohjeiden vastaisia kommentteja ei julkaista.

Toistuva ohjeiden vastainen kommentointi johtaa toiminnon sulkemiseen.