lauantai 23. huhtikuuta 2022

Ei kiinnosta

Olitteko nähneet  SVT:ltä dokumenttisarjan taiteen provokaattoreista joskus 10-15 vuotta sitten? No, ettepä kai; siispä, ette tunnistaneet tätäkään performanssiartistia. Jos siis Pilvi Takala ei ole vain yksi monista "tähdistä, jotka eivät koskaan olleetkaan, kun nyt pysäköivät autoja ja pumppaavat bensaa".

Arvasin jotain olevan tekeillä, kun eilen aamulla näin liikennettä Securitaksen suunnasta, vaikka kenelläkään sieltä ei pitäisi olla ollut mitään asiaa tähän blogiin koko sen olemassaoloaikana. Ja sitten iltapäivällä renkaanvaihdosta palatessa kuulin tien päällä Fiatin radiosta uutiset jossain Kontioniemi-Asemankylä -välillä. 

Toivottavasti kukaan ei tule tänne kuvitellen, että minä rupean mokoman johdosta sanailemaan ja kamppailemaan, koska johan nyt sanoin mielipiteeni jo otsikossani. Ette tykkää uudesta imagostanne? Teillähän oli ne luottamushenkilöt, edustajat, yhdistykset, liitot, keskusjärjestöt ja vaikka sun mitkä. Valittakaa niille. Hah-hah-haa.

Mutta voin sen kyllä vielä varmuudenvuoksi toistaakin. E-I KIIN-NOS-TA.

Päivitys 23.4.22 kello 17.50: Käytettyäni pääosan päivästä ikkunanpesuun, hyttysverkkojen paikalleenlaittoon, lumityökalujen varastointiin, tuulipyörän hahloonsa asettamiseen ja linnunpöntön kiinnitysten korjaamiseen; pohdin asiaa uudemman kerran vähänsokeroidun 0.5 litran pakastekylmän puolukkatuoremehun äärellä.

Päädyin lopputulemaan, että kyllähän se tämäkin asia kummasti alkaisi sitten minua kiinnostaa, jos siitä palkkio maksettaisiin ja asialla olisi mikään havaittavissa oleva kannatus, jonka vuoksi vaatisin oikeutta. Sehänhän se teidän; onnettomien tyttö- ja poikaoletettujen sekä niidenkin kuin eivät välitä sanoa, suurin ongelma juuri onkin.

Te ette tiedä omaa tahtoanne ettekä maksa sen toteutumisesta. Jos minä rupeaisin siitä huolimatta asiaa nyt ilmaiseksi pomottamaan ja hyysäämään; en tosiaan olisi anonymisyyden ja päihteen röyhkeyttämän, Securitaksen vuoroesimiehenä esiintyneen, kommentaattorin takavuotisten syyttävien sanojen mukaisesti oppinut mitään. Itse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


OHJEET

Jos sinulla ei ole mitään sanottavaa, älä sano sitä täällä.

Pysy asiassa.

Ole asiallinen.

Älä chattaile.

Ohjeiden vastaisia kommentteja ei julkaista.

Toistuva ohjeiden vastainen kommentointi johtaa toiminnon sulkemiseen.