maanantai 13. joulukuuta 2021

Kirkonkylään uusi kauppa – aloitti jo aiemmin syksyllä

(Kuva: Jari Kähkönen)
Luin jo kuukausia sitten Kontiolahden Kirkonkylän Puskaradiosta Facebookista aidosti sissimarkkinointityylisen epämääräisen vihjauksen, että apteekin talossa aloittaisi vanhan tavaran liike, mutta sitä seurasi hiljaisuus. Kiersin siis eilen illalla koko rakennuksen ympäri saadakseni kysymykseen selvyyden.

Uusi tulokas on nimeltään Woten Puoti. Tarkemmin sanoen se löytyy Keskuskatu 24:ssä sijaitsevan liikekeskuksen sisäpihalta esihistoriallisesta Tele-Karelian myymälän tiloista, joita käytti historiallisesti työttömien yhdistyksen kierrätysmyymälä Töpinäntori – ennen muuttoaan nykyiselle paikalleen. 

Puotia kuvaillaan sen Facebook-sivuilla lahja-, antiikki-, retro-, vintage- ja keräilytavarakaupaksi. Kauppa on auki tiistaista perjantaihin kello kymmenestä kahdeksaantoista ja lauantaina kello kymmenestä kuuteentoista. Syrjäisen sijainnin vuoksi liikkeen ohi on helppo kävellä, jos sen olemassaolosta ei jo vanhastaan tiedä.

"Syrjäisen sijainnin vuoksi liikkeen ohi on helppo kävellä, jos  sen olemassaolosta ei jo vanhastaan tiedä."

En tässä yhteydessä malta olla veistelemättä ajoin paikallislehdeksikin kutsutusta Pielisjokiseudusta. Jos sen toimittaja kuvasi saman rakennuksen sisäpihan puolelta aiemmin syksyllä julkaistuun nuorisotilan sulkemisjuttuun – luonnollisesti – ettei mikään leimaannu eikä kukaan pahastu. Rakennuksen, jonka juuri ja juuri tunnisti kuvasta.

Niin, kuinka ihmeessä sama toimittaja saattoi tällöin olla huomaamatta Woten Puodin avaamisen, vai eikö sitä ehkä katsottu toimituksessa uutisarvoiseksi asiaksi? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


OHJEET

Jos sinulla ei ole mitään sanottavaa, älä sano sitä täällä.

Pysy asiassa.

Ole asiallinen.

Älä chattaile.

Ohjeiden vastaisia kommentteja ei julkaista.

Toistuva ohjeiden vastainen kommentointi johtaa toiminnon sulkemiseen.