keskiviikko 23. joulukuuta 2020

Suurisydämiset humanistit, jotka puhuvat Joulun hengessä

Jos vouhotat Al-Holin leirin naisten ja lasten tähden; on ihan pakko kysyä, että olitteko ehkä parempiakin tuttuja tai montako vuotta olit operatiivisessa toiminnassa Syyriassa? Älä selitä. Tämä menee näin. Et sinä mitään oikeasti tiedä; sanotkin sen vielä aivan liian kovaan ääneen ja vastenmielisellä tavalla.

Ennakkoluulot ja lempivihakohteet ne on kullakin; selvähän se, mutta voisi sitä itseilmaisuaan vähän rajatakin. Oikeasti tuo ei kiinnosta ketään maassamme todellista valtaa pitävää tai yleisen järjestyksen ja turvallisuuden säilyttämiseen omistautunuttakaan, senpuoleen. 

Vertaisesi voivat saada ölinästäsi mielihyvää ja yläpuolellesi pyrkijät koettavat hyötyä sinusta kaveriasi teeskennellen, mutta pahaa pelkään yhteiskuntamme vakauden kestävän vielä tämänkin. Sanoista tekoihin menevät eivät saa muuta kuin tervehtää oman koppinsa takaseinää, ja siinä kaikki.

"Ennakkoluulot sekä lempivihakohteet ne on kullakin, mutta ne kiinnostavat vain samassa laumassa kohkaajia."

Minä jo ihmettelinkin; mistä maahamme äkkiä siunaantui kaikki nämä islamilaisen teologian, radikalisaation, psykiatrian, psykologian, terrorismin torjunnan, poliisitoimen, lastensuojelun, arabimaiden ja ulkoasiainhallinnon sekä diplomatian asiantuntijat? Nämä suurisydämiset humanistit, jotka puhuvat Joulun hengessä.

No, siitähän ne, kun maa on täynnä valittamisesta, haukkumisesta, ennakkoluuloisuudesta ja sortamisesta itselleen identiteetin tehneitä ressukoita, joiden on säännöllisesti löydettävä joku itseään heikompi maalitauluksi. Niille mielipide on tosiasia ja alhaisin mahdollinen mielennoude politiikkaa.

Ne ovat niin täynnä kantaväestön etuoikeutta, että vaikka mitään ei tiedetä naisista ja lapsista joita vastaan rähistään, niin silti voidaan kaikkein pahinta olettaa. Että ihan sama; missä oli synnytty, mitkä olivat äidinkieli, ihonväri, lähtösyy tai toiminta Siellä Jossakin ollessaan. Sorrettavaksi maalitettuna aivan kaikki muuttuu yhdentekeväksi.

"Maa on täynnä valittamisesta ja haukkumisesta intoutuneita ressukoita heikompaansa vainoamassa."

Myös laillisuus- ja lainalaisuusperiaate, ihmisoikeudet, kansalaisuus, asuinpaikka sekä kaikkien yhtäläinen ja jakamaton ihmisarvo; nekään eivät ole enää mitään, kun lauma tolkkunsa menettäneitä netissämellastajia someaalisessa tuomioistuimessaan laittaa kaiken halki-poikki-pinoon. En kehota häpeämään; tiedän jo, ette te osaa.

Taisimme saada tästä Al-Holin leirin suomalaisten ongelmasta itsellemme jokavuotisen riesan, joka muistuttaa itsestään säännöllisesti aina joulun alla. Pahaa pelkään, että piinalle ei näy loppua ennenkuin opimme viisaammiksi sekä paremmiksi ihmisiksi. Siinä on melkoinen taksvärkki täytettäväksi ja läksy opittavaksi, sano.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


OHJEET

Jos sinulla ei ole mitään sanottavaa, älä sano sitä täällä.

Pysy asiassa.

Ole asiallinen.

Älä chattaile.

Ohjeiden vastaisia kommentteja ei julkaista.

Toistuva ohjeiden vastainen kommentointi johtaa toiminnon sulkemiseen.