maanantai 22. kesäkuuta 2020

Rakas persukansa ja sen edustajat, te tuhlaatte aikaanne


(Kuva: Jari Kähkönen) Joku reaktio pitää vastapuolesta saada tai muuten meni
koko tuotanto hukkaan; siinä on perussuomalaisuuden salaisuus.

Te ette taida tietää, että mikä on joukkotappelu; joko olette vailla ihmisten kanssaolemiskykyä olevia näytöntoljottajia, tai perämetsäläisiä, jotka vierastavat tuota yksittäistä sanaa. Miten ihmeessä moisesta suurkaupungissa useita kertoja viikossa toistuvasta ilmiöstä voi riittää juttua moneksi päiväksi?

Lähdetäänkö liikkeelle siitä, että Suomessa poliisin säilöönottoilmoitus ei ole julkinen asiakirja. Ei se ole sitä kaikissa Yhdysvaltojen osavaltiossakaan; poliisi kun tuppaa lähettämään pressikortittomat pummit matkaansa rumin sanoin saateltuna. Siksi toisekseen, eihän ihmisen syntyperää vielä tuolloin varmasti tiedetä. Höpöhöpö.

Ne teistä, jotka ovat koskaan mitään oppineet, arvaatte jo nämä kaksi sanaa: etuoikeus ja tietämättömyys. Ymmärrän; te luulette olevanne ylhäisessä yksinäisyydessään elävää kansaa, joka ei halua eikä tarvitse maailmasta mitään. Tottakai sellaisen huippuporukan keskelle kaikki paha tulee aina ulkoa. Hah-hah-haa.

On myös kiusallisen selvä, että tuolla maailmankuvalla sekä ihmiskäsityksellä te luulette kaikkien alapuolellenne asettamienne olevan ilmoittautumis- ja selitysvelvollisia teille. Jos poliisi ei luovuta kiinniottotietoja mitensattuu, lakia pitää muuttaa; no, ainakin kunnes kopin ovi aukeaa itsellenne, saatte sakkonne ja komennon ”ULOS!”

"On kiusallisen selvä, että te luulette alapuolellenne asettamienne olevan teille selitysvelvollisia."

Jos taas mielenosoitusta valvova poliisi vilpittömässä mielessä; vitsillä, suostuu pitämään plakaattia kädessään ja poseeraamaan kännykkäräpsyssä; se on jo teille asian kannattamista. Ei sitten tullut mieleen, että olisitte kysyneet asianomaiselta tai keneltä tahansa poliisilta ”mitä tämä kuva esittää”? No, ettepä tietenkään.

Täytyy siis aika raskaasti uskoa omaan etuoikeuteensa ja useimpina päivinä pysyä tarkoituksellisen tietämättömänä, jotta jaksaa elää persukansan tai sen edustajan elämää. Eihän siinä muuta, mutta kun te tuhlaatte aikaanne. Te elätte lähes kokopäivätoimisesti fantasiamaailmassa; no, ainakin ne teistä kuin eivät tienaa tällä.

Juuri nyt persukansa johtajineen koettaa provosoida omaa käsityksellistä vinoumaansa jakamattomat nuorisonpaheksunnalla ja BLM:n tuomitsemisella. Kaikkein parhaiten toimisi kunnon ylireaktio, jossa persut voisivat näytellä uhria. Että sananvapaus oli vaarassa, valtamedia valehtelee, poliisi on politisoitunut ja tyttöhallitus sortaa.

Eihän siinä muuta, mutta kun tuo ei ole totta. Mitään näyttöä joukkotappelun osallisten etnisyydestä ei ole; ja jokseenkin yhtä vähät tai olemattomat ovat sen liittymäkohdat niin Amerikan kuin Suomenkin Black Lives Matter -liikkeeseen. Luuletteko tosiaan, etteivät nuoret ennen tapelleet ja hokeneet ärsyttäväksi luulemiaan sanoja rajoja asettaville?

"Te elätte lähes kokopäivätoimisesti fantasiamaailmassa; no, ainakin ne teistä kuin eivät tienaa tällä."

Se on sitä huomiotaloutta se. Mitä vaan, mutta joku reaktio vastapuolesta täytyy saada; muuten tuotanto meni hukkaan. Pitää vain huolen siitä, että tämä mokoma postsoinilainen elinkeinopolitiikka, jota profiloidulle yleisölle tekemänne sisällöntuotanto oikeasti on; ei vanhene, väljähdä ja lakkaa kiinnostamasta.

Enin osa suomalaisista ei ole perussuomalaisia eikä heitä kiinnosta teidän töräyksenne; nousunne alkuvuosina te saitte paljon anteeksi, kun toimintanne kuvaamiseen ja arvosteluun ei vielä ollut käsitteistöä sekä termejä. Mutta lopulta teidän jatkuva epähauska teatterinne, josta te ette kykene ottamaan mitään vastuuta; kyllästyttää.

Miksi kenenkään pitäisi suostua elämään sen tahtiin, että joku vihjaillen syyttelee ja vaatii selitystä; mutta jos menee persuulleen, niin paetaan paikalta ja ollaan hiljaa? Tai yritetään vänkyttää niinkuin ihan selkeä joukkotappelutehtävä olisi muka ollut joku tarkoituksellinen performanssi; miksi ihmeessä ja kuka siitä muka mitään hyötyi?

Siispä, rakkaat persukansa ja sen edustajat, te hukkaatte aikaanne. Niin sanottu politiikkanne on pelkkää oman palkanmaksun jatkuvuuden varmistusta vailla mitään sisältöä. Sitä ei oikeasti kannata kukaan; teidän esiintymisenne saa tasoonne nähden suhteettoman suuren huomion pelkillä nettijulkisuuteen perustuvilla tempuilla.

"Niin sanottu politiikkanne on pelkkää palkanmaksunne varmistamista; tasoon nähden saatte suhteettomasti huomiota."

Tänään perussuomalaisuutta sanotaan jopa johtajavaltaiseksi tuhoisaksi lahkoksi eli kultiksi, mutta se on minusta räikeä ylisana. Viihdettä ja sisällöntuotantoa te olette. Välillä en tiedä, että pitääkö moisesta maksavia asiakkaitanne sääliä vai pilkata; minun makuuni te pelleilette hieman liian tosissanne ja hieman liian vakavilla asioilla.

Teidän vallankumouksenne, tai edes se yli sadan paikan eduskuntaenemmistönne jäävät muuten sitten tulematta; ellei kukaan ole asiaa teille aiemmin suoraan sanonut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


OHJEET

Jos sinulla ei ole mitään sanottavaa, älä sano sitä täällä.

Pysy asiassa.

Ole asiallinen.

Älä chattaile.

Ohjeiden vastaisia kommentteja ei julkaista.

Toistuva ohjeiden vastainen kommentointi johtaa toiminnon sulkemiseen.