torstai 2. helmikuuta 2023

Taisteluparin tunnari vai Hectorin Ota yhteyttä apinaan?

Viitaten MTV:n Rikospaikan Sellipuheet -naureskeluun Securitaksen turvallisuuspäällikköjutusta; on pakko sanoa, että jos päästät läpi tuonsuuruisen energiapatukkalaskun niin silloin teidän organisaatiossanne on apin(oit)a.

Millä kompetenssilla sellaista puoltanut Kari Holmström on ylipäätään voinut päästä sen paremmin etu- kuin takalinjankaan operatiivisiin turvatehtäviin? Oliko hänellä ehkä joku Helsingin poliisiyhdistyksen ex-kyttäkortti, Mieli ry:n kammankantolupa vai peräti ÄsPeeJiiÄllän hyväksyntä edesvastuuttomaksi sähläriksi?

Myös Securitaksen johdon kyvyttömyys pitää erillään toisistaan pääkonttoritoimintojen turvallisuuspäälliköinti ja palvelutuotannon erikoisturva kertovat jotain kyseisestä firmasta – ne ovat vähemmän kuin kauniita asioita.

"Jos sinä päästät läpi tuonsuuruisen energiapatukkalaskun, niin silloin teidän organisaatiossanne on apin(oit)a."

Jos kyse ei kuitenkaan ollut integriteettiongelmasta; vähintäänkin jollakulla on ollut niin olemattomasti töitä, että mokomakin toimeton henkilö olisi pitänyt nostaa pihalle talosta jo edellisissä henkilöstöryhmänsä muutosneuvotteluissa.

Muutoin olen sitä mieltä, että nimeltämainittu ei todellakaan ole ensimmäinen liukkaasti läppää heittävä "hurjia kokenut sankari" noissa hommissa eikä viimeinenkään. Jos luulet muuta; osoitat lähinnä, ettet oikeasti käsitä mitä siellä tehdään työksi ja mikä on mokomankin pääkonttoritoiminnon olemassaolon syy.

Siispä; Taisteluparin tunnari on hänen biisinsä. 

"Nimeltämainitsemattajätetty ei ole ensimmäinen liukkaan läpän 'sankari' noissa hommissa eikä viimeinenkään."

Juu. Kasarilla Metin rivitykseen Yardissa tosissaan kuului Erikoisoperaatioiden päähallinto, jossa oli Poliisin peitetoiminta -niminen yksikkö, mitä johti lähinnä rikosylitarkastajaan rinnastuva vanhempi esiupseeri. Mutta siihen ne yhtymäkohdat todellisuuden kanssa sitten loppuivatkin.

Olisiko siis sittenkin ehkä oikeampaan osuvaa soittaa Hectorin Ota yhteyttä apinaan samalta aikakaudelta?

Jälkikirjoitus: Siinä kaikki mitä välitän tästä asiasta ilmaiseksi sanoa. Ihan sama, vaikka jatkuvasti googleteltaisiin eivätkä heikompilahjaiset ressukat löytäisi näitäkään vähiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


OHJEET

Jos sinulla ei ole mitään sanottavaa, älä sano sitä täällä.

Pysy asiassa.

Ole asiallinen.

Älä chattaile.

Ohjeiden vastaisia kommentteja ei julkaista.

Toistuva ohjeiden vastainen kommentointi johtaa toiminnon sulkemiseen.