lauantai 5. marraskuuta 2022

Apteekkiin ovikello ja Ohton nimi sekä kyltitys uusittiin

(Kuva ja kuvakäsittely: Jari Kähkönen) Ovikellohahmo-
telma korostettu kuvassa punaisella ympyrällä.
Juuri saadun tiedon mukaan Kontiolahden torilla liikekeskuksen tiloissa toimivan apteekin ulko-oveen ollaan asentamassa ovikelloa helpottamaan liikuntaesteisten asiointia. Lisäksi aiemmin on selvinnyt, että ennen Ohto-salina tunnetun tilan nimi on muutettu auditorioksi ja opastekyltitys uusittu.

Vielä vailla invatunnusta ollutta ovikelloa ei voinut myöhäisen Pyhäinpäivän illan vuoksi kokeilla eikä paikalla liioin ollut henkilökuntaakaan, jolta pyytää tarkempia tietoja asiasta. Siispä suuremmat juhlat yleisesti jaetun puutteen poistumisesta on toistaiseksi syytä lykätä myöhempään ajankohtaan. Aiheesta aiemmin täällä.

Tähän asti Kontiolahden Koulukeskuksen Ohto-salina tunnettu tila on hiljan muuttanut nimeään auditorioksi samanaikaisesti tapahtuneen kyltityksen uusimisen myötä. Tällöin liikuntaesteisille kulkijoille opastettiin uusi sisäänkäynti Keskuskadulta Karpalokaaren ja Mussukkakujan kautta.

(Kuva ja kuvankäsittely: Jari Kähkönen)

Tieto muutoksesta tuli omakohtaisena havainnointina sillä viikolla, kun Pielisjokiseudun paperilehden takasivulla julkaistiin yksipalstainen Keskustan Pohjois-Karjalan piirin puheenjohtaja Jertta Harisen opintovapaasta. Tällöin sitä koskeva tieto oli jo viikkojen ajan ollut kulussa milloin missäkin tiedotusvälineessä.

Kyllä se vain taitaa olla sillälailla, että oikea toimittaja tunnistaa uutisen nähdessään tai kuullessaan, sekä saa tällöin sisikuntareaktiona tarpeen kertoa sen eteenpäin. Ellei; kyvyt viittaavat lähinnä Punamustan jonkunsortin väliportaan pomon hommiin, koska puolue- tai ay-lehdethän ovat nyttemmin harvenneet maassamme liki olemattomiin.

No, tyhjän saa pyytämättäkin – miksi siis vaivautua kulkemaan jokapaikkaan päivystyskantolaite mukana ja kirjoittamaan tietääsaamastaan edes blogiin tai näytejuttu portfolioon? Erityisen epämotivoivaa on tehdä se heti tai muutenkaan viivyttelemättä. Millainen maakunta, sellainen on sen mediakin? Jaa-a. Tiedäpä häntä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


OHJEET

Jos sinulla ei ole mitään sanottavaa, älä sano sitä täällä.

Pysy asiassa.

Ole asiallinen.

Älä chattaile.

Ohjeiden vastaisia kommentteja ei julkaista.

Toistuva ohjeiden vastainen kommentointi johtaa toiminnon sulkemiseen.