torstai 12. tammikuuta 2023

Köyhää

Ai tämänkö(1,2) takia muuan latinismin sisältänyt blogimerkintä ja portfolioni kirjoitettujen lehtijuttujen kansio on ollut niin ylettömän ravaamisen kohde? Mutta sitten kun kaikki huomasivat, että kummatkin käsittelivät väärää skandaalia niin u-käännös tapahtui 0.1-20 sekunnissa. Köyhää.

No, ei blogini tai portfolioni ole mikään yksityisen turva-alan hakuteos, sanakirja, uutistoimisto eikä sen puoleen selityskonttorikaan. Sekä, jos joku ei sitä muuten tajua –vaikkapa katsoen tämänkertaista skandaalia käsittelevät jutut tehneiden toimittajien nimiä – minulla ei ollut niiden kanssa mitään tekemistä.

Luuleeko joku ihan oikeasti, että toimeksiannossa tai työsuhteessa tehdyn lehtijutun saisi julkaista a) ensin b) samaan aikaan c) jälkeenpäinkään missään muualla kuin maksajan kanavissa? Palkinnoksi väärästä vastauksesta työt loppuvat, uusia ei hevin saa – jos ollenkaan – ja vahingonkorvauksia maksamaan joutuminen on hyvin lähellä.

"Ei blogini tai portfolioni ole yksityisen turva-alan hakuteos, sanakirja, uutistoimisto eikä selityskonttorikaan."
No, mitä Securitaksesta, turvallisuuspäälliköstä, toimitusjohtajasta ja vaikka vähän kenestä? En edes kysy takaisin, että paljonko maksat. Se olisi turhaa, koska Maikkarin jutussa sanottiin k-sana. Sen aina aiheuttama ällöttävä vouhaaminen, kyttääminen ja utsiminen on jo vuosia ennen OECD:tä kertonut karua maamme sivistystasosta.

Enin osa mokomista ravaajista on siis kyllin tyhmä, rahaton ja toimintakyvytön, jotta jo yhden irtonumeron lehteä tai oman kappaleen kirjaa ostaminen vähittäismyyntipisteestä alkaa olemaan liikaa pyydetty. Aukioloajat, maksutavat, toimitustavat, palvelumuodot ja enemmän vähemmän kaikki ovat samantekeviä.

Sen verran suostun sanomaan ilmasta blogia varten, että hyvä pojat. Männäsyksynä vietettiin niiden satavuotisia ketkä ajoittavat yksityisen turvallisuusalan alun Suomessa Thelénin SVS:n. Yövartijayhdistystä kannattavien senteniaali oli jo vuonna -17. Tätä kun jatkatte vielä vähän aikaa niin seuraavaa juhlavuotta ei enää vietä kukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


OHJEET

Jos sinulla ei ole mitään sanottavaa, älä sano sitä täällä.

Pysy asiassa.

Ole asiallinen.

Älä chattaile.

Ohjeiden vastaisia kommentteja ei julkaista.

Toistuva ohjeiden vastainen kommentointi johtaa toiminnon sulkemiseen.